Сури Круз стана пълнолетна, смени името си и се

...
  Сури Круз стана пълнолетна, смени името си и се
Коментари Харесай

Ето я порасналата Сури Круз! Неузнаваема е! (Снимки)

 


Сури Круз стана пълнолетна, смени името си и се постара да не помни Том Круз вечно. Дъщерята на именития артист преди дни беше снимана на бул. в Ню Йорк и към този момент е същинска млада дама. Броени дни разделят тийнейджърката от формалното й довеждане докрай, а мнозина с екстаз споделят, какъв брой доста наподобява на Том. Но наследницата на артиста не желае и да чуе за него, а към този момент даже не желае и името му.

Веднага след пълноправие Сури е сменила семейството си от Круз на Ноел, взимайки второто име на майка си — Кейти Ноел Холмс. В момента младата звезда се радва на необятна известност като актриса и певица, като работи върху музикални планове, а също по този начин взе участие и в пиеси на Бродуей.

" Тя не желае да има нищо общо с Том Круз. След като години наред я пренебрегваше, в този момент тя не желае да има нищо общо с него. Ако той й се обади, тя няма да му вдигне телефона и да отговори. Ето какъв брой са отчуждени ", разкриват другари на младата звезда.

" За нея Кейт е единственият й родител — татко й не съществува. Имаше време, когато Сури имаше потребност от него, само че Том не искаше и да чуе за нея. Това я нарани и тя отхвърли да му елементарни по-късно. Така че отсам — нататък те ще продължат напред сами ", разясняват другари на Холмс.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР